Oh la la Paris!

Nyss hemkommen från Paris. Känner mig helt vilsen och snurrig i bollen efter mycket intryck på kort tid och en lång hemresa med buss, flyg, buss igen och så tunnelbana...
Resan har varit fantastisk i alla fall! Fint väder nästan hela tiden, utom en dag då det var regnigt och kyligt, annars upp emot tjugo grader och sol.
Det har blivit mycket fika (cafe noisette=espresso med lite mjölk och pain au chocolat=ett slags wienerbröd med choklad i), en och annan öl faktiskt (speciellt Leffe av någon konstig anledning), vin såklart (sjukt billiga viner men riktigt gott, som förfest på rummet innan middagen), baguette (också ett inslag på förfesterna och även till frukost) och så har man gått en hel del. Vi fuskade dock lite och köpte tunnelbanekort också :-)

Det finns såklart gott om shopping i Paris och man hade kunnat shoppa gränslöst mycket om ändå budgeten hade varit gränslöst stor. Handlade dock lite skor (billiga och fina!) och en del fina prylar i en affär vi hittade näst sista dagen, Trait hette den. En västa, en portmonnä, fina kort, konstiga post-it lappar... Låter väl föga intressant men bilder kommer, jag lovar! (i sinom tid i alla fall..måste försöka restaurera det kraschade minneskortet till kameran bara...)

Nu är det dags för sömn!

Kommentarer
Postat av: Frida

Å! Jag vill också ju...hhahah. Låter ju helt underbart!

2009-04-13 @ 20:33:58
URL: http://fashionvision.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0